1. מלונות פתאל
  2. >
  3. חדשות מלונות פתאל
> מהפכה קולינרית בפתאל – נבחרת שפים מתמחה באיטליה

מהפכה קולינארית בפתאל – נבחרת שפים מתמחה באיטליה

 
איטליה היא מדינה של טעמים, ניחוחות, יינות משובחים – הקולינריה במיטבה. בימים אלה נבחרת של 10 שפים מרשת מלונות פתאל לומדים את סודות הבישול האיטלקי בבית הספר הגבוה לבישול באיטליה "אלמה" הממוקם בפארמה, עיר שנחשבת לבירה הקולינרית של איטליה.

בית הספר המפורסם שוכן בארמון מרהיב ביופיו ומדי שנה מגיעים אליו שפים מכל העולם להכיר מקרוב את התרבות האיטלקית ומאכליה ולהביא את בשורותיה למטבחי ארצם.
 

ארוחות ברמה גבוהה, חוויה קולינרית נפלאה

למטבחי המלונות שינויים רבים להשבחת החוויה הקולינרית, כגון: ציוד מתקדם במטבחי המלונות, הצבת עמדות לבישול פרונטאלי, שימוש בחומרי בישול בריאותיים, חומרי גלם יוקרתיים.
השפים של פתאל אף הם מרגישים אחריות אישית להביא לאורחי מלונות פתאל איכות בלתי מתפשרת של ארוחה ברמה גבוהה.

אז מי הם השפים שנשלחו לאיטליה? שף שלום קדוש ממלון לאונרדו פלאזה ירושלים, מאילת הגיעו השפים שלומי דגן מגולדן טוליפ פריוילג', עמי אדרי מלאונרדו פלאזה אילת, ירון גינדי מרויאל טוליפ אילת, מיכו אקוביץ מקלאב מד קורל ביץ'.

מאזור המרכז: גולן ישראלי מהרודס תל אביב והנס ליילי מלאונרדו סיטי טאואר. את הצפון מייצגים השפים מאיר איפרגן מלאונרדו קלאב טבריה ועזרא בן דוד מלאונרדו קלאב טבריה ומים המלח נשלח דימיטרי וקין מלאונרדו ים המלח הכל כלול.

השפים גילו שלל מנות בבת הספר האיטלקי ביניהן ריזוטו סלק, ספגטי עם שום ופלפל חריף, פסטה סרדינים, פסטה חזה ברווז ועוד שלל מנות שיושקו ב-31 בתי המלון של רשת מלונות פתאל ברחבי הארץ החל מעונת החורף הקרובה. יש למה לחכות.