הרודס ים המלח
על פי 1952 חוות דעת
נווה זוהר, ים המלח, (הצג מפה),טלפון במלון 08-6591591   מרכז ההזמנות 03-5110000
הוספה למועדפים
  1. מלונות פתאל
  2. >
  3. מלונות ים המלח
  4. >
  5. הרודס ים המלח
  6. >
  7. https://www.fattal.co.il/herods-dead-sea-hotel/culinary-weekend-schedule תכנית סופ"ש קולינרי בהרודס ים המלח

תכנית סופ"ש קולינרי בהרודס ים המלח


יום חמישי 14.04

  • 19:00-18:00  סדנת "מקרונים" – הקונדיטורית רחלי ור-ניר: סדנת קינוחים מרהיבים ויוקרתיים כשרים לפסח במגוון צבעים ומליות.
  • 23:00-22:00 – "קינוחי אביב/קיץ" – הקונדיטור אורן בקר: קינוחי פאן לכל המשפחה – ללא גלוטן.


יום שישי 15.04

  • 12:00-10:30 – "איפה העוגה?" סדנה אפייה לילדים בהנחיית שף רון יוחננוב: חוויה בלתי נשכחת להורים ולילדים בה נלמד יחד כיצד להכין עוגה חגיגית לשבת.
  • 14:00-13:00 – "מטבח איטלקי קלאסי": זוכה מסטר שף  מסימיליאנו די מטאו בכיתת אומן בה יציג מנות איטלקיות מסורתיות, ממש כמו באיטליה.
  • 23:00-22:00 – "הכל עם פירות" – הקונדיטור אורן בקר: קינוחים צבעוניים ונפלאים לשולחן החג המשלבים שכבות של מחיות פרי בטעמים קסומים. הקינוחים אינם מכילים גלוטן.
     

יום שבת 16.04

  • 10:30-12:00 – "איטלקי מרגש": זוכה מסטר שף  מסימיליאנו די מטאו יכיר לנו מבחר מנות איטלקיות מסורתיות.
  • 14:00 -13:00 – "קינוחי ראווה מפריז" – הקונדיטורית רחלי ור-ניר: סדנת קינוחים מפנקים וכשרים לפסח.

*ייתכנו שינויים בלו"ז

הזמינו סופ"ש קולינרי 


הכירו את נבחרת השפים והאורחים של הסופ"ש הקולינרי



שף מסימיליאנו די מטאו

שף מסימיליאנו די מטאו

זוכה "מאסטר שף" לשנת 2015 שסחף אחריו מעריצים רבים בזכות כשרונו וקסמו האישי. מסימיליאנו גדל באיטליה, שם למד את רזי המטבח האיטלקי מאימו וסבתו. בסופ"ש הקולינרי תגלו את אהבתו הגדולה לאוכל בכלל ולמטבח איטלקי בפרט, ושאיפתו להביא לחך הישראלי את הטעמים המסתוריים והמיוחדים מלב איטליה
 
אורן בקר

שף-קונדיטור אורן בקר

יועץ מומחה בתחומו, בוגר בית הספר היוקרתי "קורדון בלו" בסידני. מזוהה בעיקר עם אפייה איכותית ללא פשרות. מייעץ למסעדות וגופים נוספים, מנחה סדנאות ומככב בתוכניות טלוויזיה. כמו כן משמש כפרזנטור של החברות
OIG ו-DESSERT
קונדיטורית רחלי ור-ניר

קונדיטורית רחלי ור-ניר

רחלי ור-ניר, פרח הפטיסרי שמשגעת את הרשת, זכתה עד כה באין ספור תארים וכתבות על סיפורה יוצא הדופן. בסופ"ש הקולינרי היא תנחה סדנאות אומן בסגנון פטיסרי מודרני מרהיבות – כולן כשרות לפסח!
שף רון יוחננוב

שף רון יוחננוב

מנחה סדנאות בישול של אוכל אותנטי ומתמחה בתרבות האוכל הבוכרי. שף רון יוחננוב מנהל מזה שנים אירועים קולינריים, הדגמות וסדנאות למבוגרים וילדים, בהן הוא משלב בישול מסורתי ואוריינטלי עם יסודות מקצועיים ונגיעות מהמטבח הישראלי העכשווי

הפקה: קבוצת CPR